LILY LOOKS ASSORTIMENT

De Lily Looks potlelies kunnen jaarrond en overal ter wereld worden geteeld. Door het grote assortiment is het mogelijk om het gehele jaar een uniforme full-colour range van potlelies aan te bieden. Ze zijn multifunctioneel te gebruiken: binnen als potplant en buiten als perk- en terrasplant komen de rassen volledig tot hun recht. Natuurlijk zijn deze rassen ook als vaste planten in de tuin te gebruiken.
De belangrijkste voordelen van Lily Looks potlelies zijn:
N

Groot aantal knoppen

N

Minder tot geen bladvergeling

N

Geen knopverdroging

N

Bloemen bloeien langer en mooier

N

Compacte planten

N

Makkelijk te telen

N

Uitgebreid getest op houdbaarheid

N

Groene bladeren tot onderaan

Navigeer naar een van onze series

TINY SERIE

De Tiny Serie bestaat uit natuurlijk korte Aziatische rassen die speciaal voor de potplantencultuur zijn ontwikkeld en getest. De belangrijkste kenmerken van deze serie zijn:

N

Heldere bloemkleuren

N

Compacte bouw

N

Volle groenblijvende planten

N

Geurloos

SENSATION SERIE

De Sensation serie bestaat uit natuurlijk korte Aziatische dubbelkleurige rassen die speciaal voor de potplantencultuur zijn ontwikkeld en getest. Vanwege de unieke bloemtekeningen zijn deze rassen zeer populair. De belangrijkste kenmerken van deze serie zijn:

N

2-kleurige bloemen die exclusiviteit uitstralen

N

Rijk bloeiend

N

Geurloos

N

Volle groenblijvende planten

N

Compacte bouw

DOUBLE SERIE

De Double Serie zijn dubbel bloemige potlelies. Deze potlelies hebben geen meeldraden.
Deze serie is een grote doorbraak in het ontwikkelen van nieuwe rassen en zal in de nabije toekomst nog veel spectaculaire rassen voortbrengen. Ook deze serie is speciaal ontwikkeld en getest voor de potplantencultuur. De belangrijkste kenmerken van deze serie zijn:

N

Afwezigheid van meeldraden

N

Geurloos

N

Rijkbloeiend

N

Dubbel bloemig

N

Volle groenblijvende planten

N

Compacte bouw

SUNNY SERIE

De Sunny serie bestaat uit natuurlijk korte Oriëntal rassen die speciaal voor de potplantencultuur zijn ontwikkeld en getest. De grote geurende bloemen creëren een exclusief geheel. De belangrijkste kenmerken van deze serie zijn:

N

Grote exclusieve bloemen

N

Volle groenblijvende planten

N

Compacte bouw

N

Geurend

SUMMER SERIE

De Summer serie bestaat uit natuurlijk korte Longiflorum Asiatic rassen die speciaal voor de potplantencultuur zijn ontwikkeld en getest. De grote lichtzoet geurende en naar boven gerichte bloemen creëren een exclusief geheel. De Summer Serie dankt zijn naam aan de eigenschap om zomerhitte goed te kunnen weerstaan. De rassen uit de Summer Serie zijn intensief getest in de warmere klimaten. De belangrijkste kenmerken van deze serie zijn:

N

Grote exclusieve naar boven gerichte bloemen

N

Volle groen blijvende planten

N

Bestendig tegen de zomerhitte

N

Licht zoet geurend

Longiflorum

Er is nu ook een potvariant van de Longiflorum, Miracle. Miracle is een exclusief geheel met grote kelken en groenblijvend blad tot onderaan. De belangrijkste kenmerken van deze serie zijn:

N

Grote kelken

N

Volle groenblijvende planten

N

Genetisch korte longiflorum

N

Geurloos